Blog

Blogpost door Mindyschroor.nl

Kunst is de perfecte manier om een statement mee te maken. Ik hou dan ook enorm van kunst aan de muur. Zo heb ik natuurlijk een grote gallery wall maar ook op de overige wanden in de woonkamer werk ik graag met wanddecoratie.

Blogpost door donebymyself.nl

A change for our bedroom and it’s quite literally a big one! We now have this beautiful work by Muso and I LOVE it.

Blogpost door homefreak.nl

Wellicht hebben jullie hem al voorbij zien komen op instagram: mijn nieuwe schilderij van Muso.

Blogpost door RmariusB.com

I think that an interior is never finished, it is a growing process. Since we moved into this home two years ago, the interior has grown and changed over and over again.

Artikel

Wonen in de regio


Meer rust in jouw interieur? Dan is de Aziatische sfeer iets voor jou!

Vraag een random iemand op straat hoe het met diegene gaat en je kunt het antwoord al raden: druk. Iedereen lijkt voortaan wel te worden opgeslokt door alles wat moet, iets spontaan doen zonder inplannen is bijna onmogelijk. Geen wonder dat er steeds meer mensen voortaan kiezen voor wat meer rust in het interieur. En zeg je rust, dan zeg je Aziatische sfeer. Want zeg nou eerlijk: what’s not to love about Azië?

Artikel

Wonen in de regio

Kunst als eyecatcher in je woonkamer

Het valt direct op zodra je een woning binnenkomt: kunst aan de muur. Vooral wanneer kunst de eyecatcher van de woonkamer is. Kunst kan een interieur maken of breken en vooral wanneer de eigenaar niet voor een standaard print of werk gekozen heeft. Maar hoe zorg je er nou voor dat het de eyecatcher wordt? En eentje die jouw interieur wel maakt?