Blogpost door homefreak.nl

Blogpost door homefreak.nl

Je eigen Muso

Muso legt zelf op hun website op simpele wijze uit wat ze bieden: originele kunst geprint op textiel doek in een luxe aluminium frame. Je kunt kiezen uit een witte, zilveren of zwarte frame. Uiteraard koos ik voor zwart.  Hij hangt bij ons tegen de zwarte muur dus door de zwarte lijst valt hij heel mooi “in de muur”. Je ontvangt het doek en het frame apart.  Zo kun je ze zelf in elkaar zetten en span je het doek strak in het frame.  Dat is overigens echt heel gemakkelijk hoor!

Mijn vaas met bloemen

De keuze bij Muso is echt heel groot. Mijn keuze was daarom niet zo snel gemaakt. Je kunt kiezen uit vintage prints, moderne kunst en oude meesters. Naast de collectie met reproducties maken ze ook zelf kunstwerken, zowel hand geschilderd als digitaal. Mijn keuze viel al snel op oude meesters. Mijn aandacht trok enorm naar de bloemen kunstwerken. Ik ben echt gek op bloemen, maar vind ze vaak te veel kleur hebben (I know ik ben heel erg!) en heb ze daarom vrijwel nooit in huis. De “Still Life with a Vase of Flowers, Jacob Marrel, 1634” heeft prachtige rustige kleuren die goed in onze woonkamer pasten. Die heb ik dus uiteindelijk ook gekozen.