Informatie

Het materiaal

Je Muso bestaat uit een hoogwaardige textiel print in een luxe aluminium frame. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar. Het frame is te bestellen in de kleuren zilver, zwart en wit en heeft een diepte van 27mm. Je hebt altijd een aluminium frame nodig om het doek in te spannen. Aan het doek is een silicone pees bevestigd die uiteindelijk in het frame wordt gedrukt en zo het doek spant en op zijn plaats houdt.

 

Vanwege het grote formaat en om beschadigingen te voorkomen kunnen wij je Muso niet gemonteerd bezorgen. Met behulp van de handleiding zet je het het gemakkelijk zelf in elkaar. Door middel van het handige ophangsysteem wordt het frame direct aan de wand bevestigd met de meegeleverde muurbeugeltjes en is geschikt als grote en zelfs wand vullende decoratie. Het frame bestaat uit 4 zijden en 4 hoekstukjes die je gemakkelijk in elkaar schroeft.

Op maat gemaakt

Alle orders worden op maat gemaakt, het duurt daarom gemiddeld 7 werkdagen om je bestelling af te leveren. Het doek is makkelijk te verwisselen en los te bestellen. Ideaal om af te wisselen! Door het kreukvrije materiaal van het doek kun je hem makkelijk opgevouwen bewaren. Zit er een vlek op je doek? geen probleem, de doeken zijn koud te wassen. Alle doeken van Muso zijn brandvertragend waarmee ze ook een uitstekende oplossing bieden voor wandversiering in druk bezochte ruimtes.

 

Wil je graag je eigen foto vergroten? Dat kan!

Stuur ons dan even een mailtje, dan beoordelen wij of de foto geschikt is voor het gewenste formaat.
Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee in creatieve mogelijkheden.

Geluiddempend

Het is mogelijk geluiddempend vilt aan je bestelling toe te voegen. Het materiaal verbetert de akoestiek in een ruimte en heeft een dempingswaarde van 70%. Het verbeteren van de akoestiek kun je vergelijken met het ophangen van gordijnen of het toevoegen van een kleed in de ruimte.

Het geluiddempend Materiaal wordt op maat geleverd en plaats je gemakkelijk achter het frame. Alle informatie vind je in de meegestuurde instructie.