Informatie

Informatie

Het materiaal

Je Muso bestaat uit een hoogwaardige textiel print in een luxe aluminium frame. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar. Het frame is te bestellen in de kleuren zwart, wit, zilver en goud en heeft een diepte van 27 mm. Je hebt altijd een aluminium frame nodig om het doek in te spannen. Aan het doek is een silicone pees bevestigd, die uiteindelijk in het frame wordt gedrukt en zo het doek spant en op zijn plaats houdt.

Vanwege het grote formaat en om beschadiging te voorkomen, kan je Muso niet gemonteerd bezorgd worden. Met behulp van de handleiding zet je jouw schilderij gemakkelijk zelf in elkaar. Dankzij het handige ophangsysteem kan het frame direct aan de wand bevestigd worden met de meegeleverde muurbeugeltjes. Het frame bestaat uit vier zijden en vier hoekstukjes die je gemakkelijk in elkaar schroeft.

Op maat gemaakt

Alle orders worden op maat gemaakt. Het duurt daarom gemiddeld 6 werkdagen voordat je je bestelling ontvangt. Het doek is gemakkelijk te verwisselen en los te bestellen. Ideaal om af te wisselen! Door het kreukvrije materiaal van het doek kun je het gemakkelijk opgevouwen bewaren. Zit er een vlek op je doek? Geen probleem, elk doek is koud te wassen. Daarbij werken alle doeken van Muso brandvertragend, waardoor ze ook een uitstekende oplossing bieden voor wandversiering in drukbezochte ruimtes.

Je eigen foto vergroten tot een Muso? Dat kan!

Stuur ons een e-mail met je foto, dan beoordelen wij of hij geschikt is voor het gewenste formaat. Heb je speciale wensen? We denken graag met je mee in creatieve mogelijkheden.

Geluiddempend

Voor een aangename geluidsbeleving, is het mogelijk om geluiddempend vilt aan je bestelling toe te voegen. Het materiaal verbetert de akoestiek in de ruimte dankzij een dempingswaarde van 70%. Het geluiddempende materiaal wordt op maat meegeleverd. Je plaatst het gemakkelijk achter het frame van jouw Muso. Alle informatie vind je in de meegestuurde instructie.

Vilt-foto-web-928x630-2