Verzending en retour

Na betaling wordt je Muso in productie genomen en informeren we je over de leverdatum. Alle orders worden op maat gemaakt. Het duurt daarom gemiddeld 6 werkdagen om je bestelling af te leveren. Op de afgesproken datum van levering informeren we je in de ochtend over het tijdstip van levering. Je bestelling bestaat altijd uit twee pakketten één voor het doek en één voor het frame. Bij een order met geluiddempend materiaal ontvang je drie pakketten. Het kan voorkomen dat de pakketten niet tegelijk afgeleverd worden. Het is helaas niet mogelijk je order te annuleren/ retourneren. Het product is immers maatwerk en wordt precies naar jouw wens gemaakt.

Wil je graag een eigen afbeelding vergroten of heb je speciale wensen? Stuur ons dan even een mailtje of maak een afspraak en kom langs. We denken graag met je mee!

Moeite met kiezen? We begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken uit ons ruime aanbod. We bieden echter een extra service aan waarin je de mogelijkheid hebt om te zien hoe je Muso eruit komt te zien op de muur. Hoe werkt dit? Stuur ons een email met je keuze het formaat en een foto van de plek waar de Muso moet komen te hangen. We gaan vervolgens met je foto aan de slag en binnen 2 werkdagen ontvang je een voorbeeld waarin we jou keuze hebben gefotoshopt. Vergeet niet om de afmetingen van de muur mee te sturen, zo kunnen we een betere inschatting maken van het gewenste formaat.