Verzending en retour

Na betaling wordt je Muso in productie genomen. Alle orders worden op maat gemaakt. Het duurt daarom gemiddeld 7 werkdagen om je bestelling af te leveren. Vanwege het afwijkende formaat worden bestellingen vaak door een particuliere pakketdienst afgeleverd. Deze pakketdienst levert helaas geen track & trace code. Wel kunnen we je vertellen op welke dag je bestelling bezorgd wordt. Je bestelling bestaat altijd uit twee pakketten één voor het doek en één voor het frame. Het kan voorkomen dat de pakketten niet tegelijk afgeleverd worden. Het is helaas niet mogelijk je order te annuleren/ retourneren. Je product is immers maatwerk en wordt precies naar jouw wens gemaakt.

Wil je graag een eigen afbeelding vergroten? Stuur ons dan even een mailtje, dan beoordelen wij of je afbeelding geschikt is voor het gewenste formaat!

Moeite met kiezen? We begrijpen dat het lastig is om een keuze te maken uit ons ruime aanbod. We bieden echter een extra service aan waarin je de mogelijkheid hebt om te zien hoe je Muso eruit komt te zien op de muur. Hoe werkt dit? Stuur ons een email met je keuze het formaat en een foto van de plek waar de Muso moet komen te hangen. We gaan vervolgens met je foto aan de slag en binnen 2 werkdagen ontvang je een voorbeeld waarin we jou keuze hebben gefotoshopt.